loader-logo

Faktureringsprogram

Att hålla koll på alla fakturor, betalningar och skatter är inte alltid lätt. Enkelbok erbjuder ett enkelt faktureringsprogram med stöd för e-fakturering. Du fakturerar enkelt och digitalt med ett klick till dina kunder. Du har alltid full koll på dina fakturor med en översiktsbild så att du bara kan koncentrera dig på att hålla dina kunder nöjda och resten hanteras av vårt faktureringsprogram
image

Några spännande funktioner

Enkel faktureringsprogram för småföretagare

Enkelbok faktureringsprogram är speciellt anpassad för småföretagare. Du kan ladda ner fakturan som en PDF och kan skicka via email eller som en e-faktura

Påminnelsefaktura

Det är enkelt att skicka påminnelsefakturan med ett klick.

Automatisk generering av återkommande fakturor

Du kan spara tid genom att aktivera funktionen för automatisk generering av återkommande kundfakturor, med hjälp av en enkel faktureringsmall genererar Enkelbok fakturan varje månad på det datumet du väljer samt du kan välja att skicka fakturan automatiskt via e-post eller som e-faktura till dina kunder.

Flera olika valutor

Det är möjligt att generera kundfakturor i olika valutor.

Så enkelt är det

Du skapar kundfakturor med följande enkla steg.

Skapa kund

Du kan skapa obegränsat antal kunder i Enkelbok.
Create-customer
create-customer-invoice

Skapa och skicka faktura

Skapa faktura med bara ett klick. Ladda ner som pdf eller så skicka direkt till kunden som e-post. Vi erbjuder också e-faktureringen.

Skicka påminnelser

Du kan också skicka påminnelsefakturan med ett klick när förfallodagen har passerat.

Bokför faktura samt betalningen

Du bokför fakturan samt betalningen enkelt med bara en knapp.​ Det som är unikt med Enkelbok är att du kan inte missa bokföringen eller betalningen av fakturan när du har skapat den. Det visas under att göra-listan med rätt status.